Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg nog altijd in diepe rouw

10 april 2019 16:34

Monique Westenberg heeft een moeilijk jaar achter de rug. Haar hond Dunya, met wie ze veertien jaar lang een team was, kwam plotseling te overlijden. En daar heeft de vriendin van André Hazes het nog altijd lastig mee.

"Je kan echt nog niet gaan...ik heb je nodig"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg: 'Ik ben blij dat 2018 voorbij is'

Vorig jaar mei overleed haar alles, Dunya. De viervoeter had een tumor in haar hoofd en kampte met spieruitval, waardoor Monique haar uiteindelijk moest laten inslapen. Op dat moment was Mo samen met haar gezin op vakantie in Mexico en heeft daarom nooit écht goed afscheid kunnen nemen. Het verlies valt haar dan ook nog altijd erg zwaar. 

Op Instagram deelt de vriendin van nu een emotionele post over haar grote liefde. "Ik mis jouw pootje in mijn hand, ik mis het geluid van jouw nageltjes op de vloer, ik mis de geur van je pootkussentjes, ik mis jouw pootje die mij aantikt omdat je iets lekkers wilt", plaatst ze bij een emotioneel kiekje. Ze vervolgt: "Ik mis jouw pootjes op mijn schoot tijdens het autorijden, ik mis jouw pootjes tegen m’n rug schoppend terwijl je ligt te dromen. Ik mis jou."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg al dagen van slag

Hoewel ze nog altijd veel verdriet heeft, heeft ze er inmiddels wel vrede mee vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. "Dunya was erg moe, dat merkte ik aan haar.” Op het moment dat het slecht met haar ging was er tussen Monique en André de nodige spanning, iets wat Dunya volgens haar voelde. "Ik praatte ook tegen haar ‘Je kan echt nog niet gaan. Ik heb jou nog nodig, pas als ik me wat gelukkiger voel ga ik die beslissing nemen.’ Andre en ik gingen 1 mei op vakantie en op 9 mei overleed ze. Ik geloof echt dat dit haar beslissing was, zodat ik er niet was. Het zou een onmogelijke beslissing zijn geweest voor mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg: 'Ik wacht op een huwelijksaanzoek'

Om haar verdriet een plaatsje te geven maakte de Rotterdamse een prentenboek, ter nagedachtenis aan haar overleden hondje. Haar nichtje van vier was de inspiratiebron om het leven van haar trouwe viervoeter in kaart te brengen. 

In het hartverwarmende boekje vertelt Monique Westenberg het ontroerende levensverhaal van haar geliefde hond Dunya. Hoe ze geadopteerd wordt, hoe ze met z'n tweeën vele avonturen beleven en hoe hun gezin steeds wat groter wordt. Als Dunya oud wordt, is het tijd voor afscheid. Iedereen is verdrietig, maar het gezin zal de viervoeter nooit vergeten: Dunya zit voor altijd in hun hart.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!