Beeld © Instagram @annanooshin

'Anna Nooshin al weken verloofd'

10 april 2019 17:32

Vandaag maakte Anna Nooshin bekend binnenkort in het huwelijksbootje te stappen met haar vriend Nassim. Maar wat blijkt? De influencer is al weken verloofd, zo laat goede vriend Koen Kardashian weten op Instagram.

"Koentje die huilt van geluk weken geleden toen ik het fantastische nieuws hoorde"

"Big question, simple answer", luide vandaag het bijschrift van Anna bij twee romantische foto's waarop ze te zien is met een grote verlovingsring. Hoewel de tortelduifjes vandaag het nieuws pas deelde op social media, zijn de twee in het geheim al langer verloofd.

Bestie Koen Kardashian postte even na het happy couple een foto waar hij met tranen van geluk te zien is. "Naast dat het een vreselijke lelijke foto is zie je hier een Koentje die huilt van geluk weken geleden toen ik het fantastische nieuws hoorde", waarmee hij verklapt dat de twee al langere tijd verloofd zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin geen fan van Bird Box en You

Ook feliciteert hij het stel nog even. "Het is jullie zo gegund en ik ben zo blij dat jullie elkaar zo fijn hebben gevonden. Als ik later groot ben wil ik ook dit liefdesverhaal", schrijft 'ie.

Anna en Nassim zijn sinds eind 2018 bij elkaar. Een paar maanden eerder zette Anna nog een punt achter haar relatie van dertien jaar met Danny Roumimper.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!