Beeld © Instagram @dannyroumimper

Ex Anna Nooshin reageert op het verlovingsnieuws

11 april 2019 11:44

De bruidsklokken luiden voor Anna Nooshin en haar lief Nassim Zeta. De twee maakten gisteren bekend dat ze verloofd zijn. Haar ex Danny Roumimper reageert nu op het nieuws.

"Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun"

Danny schrijft op Instagram dat hij zijn ex het geluk gunt. "Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en leef mijn leven vol met liefde en plezier. Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren, ook al weet ik beter. Ik zal mezelf nooit verliezen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Anna Nooshin al weken verloofd'

Danny en Anna hadden dertien jaar lang een relatie, maar besloten er vorig jaar juli een punt achter te zetten. Anna zei toen over de breuk: "Hoe verdrietig het ook is, het gaat goed met ons beiden. We zijn samen opgegroeid, hebben samen onwijs veel meegemaakt en de plek voor hem in mijn hart is forever groot."

Slechts drie maanden later werd Anna al aan de zijde van Nassim Zeta gespot. De twee namen zelfs al een tatoeage met elkaars initialen. Het was op dat moment nog niet duidelijk of ze écht een relatie hadden, maar een foto zegt natuurlijk meer dan duizend woorden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderwens Anna Nooshin steeds groter

Anna was duidelijk niet van plan om de feestdagen vorig jaar in haar eentje door te brengen. Begin december kondigde ze met een Instagrampost aan dat Nassim echt de hare is. Nu, zo'n vier maanden na de bekendmaking van de relatie, zijn de twee tortelduifjes met elkaar verloofd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!