Beeld © ANP

Gerard Joling sluit programma met Gordon niet uit

11 april 2019 19:27

Gerard Joling maakt met RTL plannen voor een nieuw programma voor en met ouderen. Dat vertelde de zanger en presentator donderdag in RTL Boulevard. Hij ziet het ook wel zitten dit samen met Gordon te doen.

"Als dat zou kunnen, dat zou natuurlijk hartstikke mooi zijn"

Gerard Joling weer in de bres voor ouderen

01:55

De zanger maakte voorheen met Gordon een programma over eenzaamheid onder ouderen. Gordon verweet Gerard donderdag dat hij hun duo “opgeblazen heeft door bij RTL te tekenen”. Volgens Joling is het juist Gordon die de samenwerking heeft getorpedeerd door voor een grote zak geld naar Talpa te gaan. “Heel flauw, dit is typisch Gordon”, vertelt hij aan de telefoon.

“Als hij gewoon bij RTL was gebleven, dan hadden we dat programma gewoon kunnen doen. Want ik heb altijd dat programma voor RTL gemaakt. Het is zo dat Gordon de boel een beetje omdraait. En dat moet ‘ie vooral doen, hartstikke leuk. Maar dat is dus niet zoals het is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling in zee met foute rapper

Gordon tekende vorige jaar een exclusief contract voor vijf jaar bij Talpa. De kijkcijfers van Mars tegen Venus en DanceSing, waar Gordon recent aan meewerkte, vielen tegen. Daarop zegt Gerard: "Omdat hij waarschijnlijk minder aandacht heeft op het ogenblik gaat ‘ie dit soort uitspraken doen (…) Het is maar Gordon, laat lekker gaan.”

Toch stipt Beau aan dat het duo samen zo ijzersterk is. En hij wil dan ook weten of de twee ooit niet weer samen iets gaan doen. “We zijn al bezig met programma’s”, vertrouwt Gerard RTL Boulevard toe. “Er gaat sowieso al iets gebeuren met ouderen. En als dat zou kunnen, dat zou natuurlijk hartstikke mooi zijn. Maar dan moet hij natuurlijk niet de boel omdraaien, heel flauw dit.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling komt naar RTL

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!