Beeld © RTL

Vanessa en Jeremy gaan voor gezinsuitbreiding

11 april 2019 22:20

In tegenstelling tot Tim en Deborah, Daniëlle en Mezdi en Megan en Kevin overleefden Jeremy en Vanessa de ultieme relatietest wél. Daarom is het nu tijd voor de volgende stap: kindjes!

"Als het aan hem lag, dan zou het nu al zo zijn"

Milou en Heiki zijn dit jaar een veelbesproken koppel en de kijkers smullen van het stel. Maar niet alle koppels zijn dit jaar zo spraakmakend, denk aan Roger en Laura die de fans bestempeld hebben als saai en slaapwekkend. Ook tijdens het vorige seizoen was er een koppel die een tikkie tam gevonden werd: Vanessa en Jeremy. Olcay zocht Vanessa op in Temptation Talk om erachter te komen het het nu met het stel is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Kevin flink onder vuur

Jeremy moest zichzelf van Vanessa bewijzen, en daarom besloot het stel deel te nemen aan het programma. “We zagen het als een nieuwe uitdaging, we zijn al zo lang samen”, vertelt Vanessa nogmaals aan Olcay. In het verleden ging hij weleens de fout in, maar nu zijn ze sterker dan ooit. Het stel overleefde dan ook als enige hun seizoen. “Dat hadden we totaal niet verwacht”, aldus Vanes.

De tortelduifjes zijn dan ook klaar voor de volgende stap. “In de toekomst sowieso nog kinderen. Als het aan hem lag, dan zou het nu al zo zijn. Hij is er echt wel klaar voor.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!