Beeld © Instagram @nikkietutorials

Het verhaal achter de ontmoeting tussen Nikkie en Rihanna

12 april 2019 21:12

In haar nieuwste video vertelt Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, aan haar elf miljoen YouTube-volgers over haar ontmoeting met Rihanna. Of zoals Nikkie haar noemt: The Queen.

"Ik ontmoette Rihanna... Maar hoe ging dat?"

"Ik ontmoette Rihanna... Maar hoe ging dat? En hoe is het zover gekomen", schrijft de YouTube-ster bij de video, waarin ze elk geheim vertelt over de speciale ontmoeting. Terwijl de make-up liefhebster een boekje open doet over de bijzondere dag, geeft ze haar eigen draai aan de iconische make-up look van RiRi in de videoclip van Who's That Chick.

Het verhaal begint allemaal bij Priscilla Ono, de visagist van de zangeres. Eerder verscheen de getalenteerde dame al eens op het kanaal van Nikkie, en sindsdien hebben de twee altijd contact gehouden. Via haar kreeg de nuchtere Nikkie een uitnodiging voor het feest van het jaar in het hartje van Londen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager wil geen kinderen door pestverleden

Volledig opgemaakt met nepwimpers en een flinke dosis highlighter stapt Nikkie in het vliegtuig richting de Big Ben. Slechts een select groepje wordt uitgenodigd, onder wie plus size model Ashley Graham, die pas samen met Nikkie in een video verscheen. 

De YouTube vertelt dat op het moment dat Rihanna binnenkwam, ze haar enthousiasme niet langer meer kon verbergen. Als de Barbadiaanse haar naam roept kan ze dan ook niets anders dan een diepe buiging maken. "Het was het enige was gepast was om te doen voor de koningin”, grapt Nikkie in haar video. En blijkbaar was RiRi ook onder de indruk van Nikkie, want de hele avond deden de nieuwe beste vriendinnen schotjes samen. Uiteindelijk stonden ze zelfs samen karaoke te zingen. Een avond om niet snel te vergeten!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Beautygoeroe NikkieTutorials ontmoet Rihanna

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!