Beeld © Instagram @bratwilliams

Duitse journaliste doet boekje open over breuk Sylvie en Bart

13 april 2019 17:57

Het nieuws dat Sylvie Meis en haar Bart uit elkaar gaan shockeert hun volgers. De Duitse journaliste Kanika Kaltenberg weet precies waar het misging bij het powerkoppel.

"Bart is heel trouw en was gelukkig met haar. Hij was verliefd en wilde samen met haar een leven opbouwen"

"Ze zijn definitief uit elkaar", weet Kaninka uit betrouwbare bron. De twee zouden tijdens een event voor influencers in Wenen de knoop hebben doorgehakt. "Er zit een groot verschil tussen hun persoonlijkheden. Sylvie houdt van reizen, naar buiten gaan, zaken doen. Bart niet, dus hij past niet in haar leven." 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Het is uit tussen Sylvie Meis en grote liefde Bart'

Op 1 april kreeg het stel ruzie. "Het was een strijd tijdens het evenement in Wenen, waarna het gelijk uit ging", legt de journaliste verder uit. "Hun verschillen waren te groot en Sylvie was ongelukkig, omdat hij niet meer wil doen en mee wil naar zulke partijtjes." 

"Hij past gewoon niet in haar leven en ze hadden een ander idee over de toekomst van hun relatie", gaat Kaninka verder. De Duitse heeft het nieuws van betrouwbare bron vernomen. "Een vriend van Bart heeft me verteld erover. Maar ook dat hij niet aanwezig zal zijn bij haar verjaardag. De reservering ging van vier naar drie personen."

Sylvie gaat nu namelijk uiteten met haar broer en zijn echtgenoot. Of Bart überhaupt nog in Hamburg is, weet Kaninka niet. "Maar hij is in ieder geval niet bij Sylvie", vertelt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo ziet Sylvie Meis eruit zonder make-up

"Het was Sylvie's keuze", vertelt Kaninka. "Bart is heel trouw en was gelukkig met haar. Hij was verliefd en wilde samen met haar een leven opbouwen. Sylvie natuurlijk ook wel, maar hij paste uiteindelijk toch niet in haar toekomstplaatje." 

Het kwam rauw op het dak vallen voor Bart. "Hij is heel verdrietig en moet het nog verwerken." Mettertijd zal duidelijk worden hoe hij het nieuws verwerkt en of hij nog commentaar zal leveren op hun break up. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!