Beeld © Getty Images

'Angelina Jolie wil weer terug naar Brad Pitt'

15 april 2019 11:14

De vechtscheiding van de eeuw zou nog weleens met een sisser kunnen aflopen. Aan de Britse krant The Sun vertelt een ingewijde dat Angelina Jolie eigenlijk gewoon weer terug wil naar Brad Pitt.

"Angelina maakt het opzettelijk moeilijk en laat het extra lang duren"

Zou het dan toch? Powerkoppel Brangelina kan een comeback maken, als het aan de actrice ligt. De scheiding duurt al zo'n twee en een half jaar, maar volgens bronnen zou de actrice er een streep door willen halen. "Angelina heeft duidelijk gemaakt dat ze hun huwelijk een nieuwe kans wil geven", vertelt een familievriend aan The Sun. Dit zou dan ook de reden zijn dat er maar geen einde komt aan hun vechtscheiding. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad en Angelina zijn nu écht single

"Ze kan de scheiding niet verwerken en dat had ze niet verwacht. Haar doel is om haar familie weer bij elkaar te krijgen", gaat de bron verder. "Ze wil haar huwelijk een nieuwe kans geven. Angelina heeft gesmeekt om de scheiding niet door te laten gaan." Maar haar ex-man zou niets voelen voor haar plannetje. "Brad houdt zijn mond maar, omdat hij gewoon het beste wil voor hun zes kinderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie overweegt politieke carrière

"Angelina maakt het opzettelijk moeilijk en laat het extra lang duren, maar hij overweegt niet eens om terug te gaan", gaat de ingewijde verder. "Hij wil het afgehandeld hebben, wat eigenlijk een jaar geleden al had kunnen gebeuren. Maar zij laat maar niet los." De scheiding duurt al sinds 2016, toen aangekondigd werd dat er omstandigheden waren waar de twee niet doorheen konden komen. Het stel deelt hun biologische koters Shiloh (12) en tweeling Knox en Vivienne (10), maar ook hun drie geadopteerde kinderen Maddox (17), Pax (15) en Zahara (14). 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!