Beeld © ANP

Wie is Tiger Woods’ vriendin Erica Herman?

15 april 2019 14:46

Voor het eerst in elf jaar heeft Tiger Woods weer een major gewonnen. Na zijn grote winst vloog de golfgrootheid zijn vriendin Erica Herman in de armen. Wie is deze mysterieuze vrouw?

Tiger en Erica begonnen met daten in 2017. De twee ontmoetten elkaar in het The Woods Jupiter restaurant in Florida. Dit restaurant is door Tiger opgericht, geïnspireerd door zijn maaltijden terwijl hij onderweg was. Erica Herman was de manager van dit restaurant, waar de twee elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Volgens Business Insider is Erica 33 jaar oud. Dit maakt haar tien jaar jonger dan Tiger. Dat ze werkzaam was in het restaurant in Florida is geen toeval. De restaurant manager is geboren en getogen in Florida.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Celebs overspoelen Tiger Woods met liefde na winst

Tijdens de Presidents Cup - een toernooi waar een Amerikaans team van topgolfers tegen een internationaal topteam spelen – werden de twee in 2017 voor het eerst samen gespot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trump slaat een balletje met Tiger Woods

In 2018 ging Erica pas echt viral toen ze Tiger zoenend begroette na de PGA Championship. “Wie is deze vrouw?”, vroegen vele Twitteraars zich af. Veel fans waren niet op de hoogte dat de golfer een vriendin had.

Inmiddels is Erica, samen met Tiger’s kinderen Sam en Charlie, een vaste gast aan de zijlijn van de golfbaan.

Tiger Woods scheidde in 2010 van Elin Nordegren, nadat aan het licht was gekomen dat hij er meerdere buitenechtelijke affaires op nahield. Hierna heeft hij relaties gehad met Olympiër Lindsey Vonn en styliste Kristin Smith.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!