Beeld © Instagram @anneliencoorevits

Annelien: Temptation-koppels doen mee om verkeerde reden

16 april 2019 08:49

Niet alleen de koppels hebben het tijdens Temptation Island zwaar te verduren. Ook presentatrice Annelien Coorevits laat aan Het Laatste Nieuws weten soms moeite te hebben met de kandidaten. "Ik kan moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk", doet ze een boekje open.

"Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden"

Hoewel veel fans dit seizoen bestempeld hebben als 'saaiste ooit', staat er volgens presentatrice Annelien nog heel wat te gebeuren de laatste paar afleveringen. Al kan ze niet ontkennen dat dit seizoen zover aardig tam is. "Ik begrijp dat de kijkers liever zien dat de relaties onder serieuze druk komen te staan”, vertelt de blondine. Zeker na vorig seizoen waren de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. "Wat er tussen Tim en Deborah gebeurde: dat was uniek, zoiets kan je als tv-maker niet verzinnen. Dit zijn vier andere koppels, en over hun karakter hebben wij zelf niets te zeggen, natuurlijk.”

Daarnaast noemt de Belgische schone ook dat dit jaar anders is omdat sommige koppels volgens haar om de verkeerde redenen hebben meegedaan. "Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden", legt ze uit. "Inmiddels is geweten wat de voorbije seizoenen hebben opgeleverd voor de deelnemers. Actes de présence, plots veel meer volgers op sociale media, met alle bijbehorende voordelen... Voor sommigen was dat de grootste drijfveer. En dan denk ik bij mezelf: zet je daarvoor je relatie op het spel?"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation Island VIPS-verleidster in verwachting

Volgens Annelien zijn de koppels dit jaar ook enorm bezig met hoe ze overkomen. "Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer. Je neemt in principe deel aan Temptation om je relatie te testen, dus zoek toch een beetje de verleiding op en ga op een normale manier om met de vrijgezellen. Pas dan weet je of je kunt weerstaan en of je trouw kan blijven.”

Wie er wel, en wie er niet trouw blijven dit seizoen verklapt de presentatrice niet, daarvoor moeten we gewoon gaan kijken. Temptation Island is elke donderdag om half negen te zien bij RTL 5.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Milou en Morgan een setje? Morgan reageert

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!