Beeld © YouTube JosjeVEVO

Josje Huisman: ‘Ik wil terug naar Nederland’

16 april 2019 14:53

Josje Huisman flirt met het idee om terug naar Nederland te verhuizen. Dat zegt de ex-K3 zangeres tegen het tijdschrift Dag Allemaal. Momenteel woont Josje in Antwerpen, maar hoe lang nog?

"Ik ben er helemaal klaar voor om naar Nederland terug te keren"

Nu kerstkindje Kamari in het leven van Josje is, worden haar plannen om met haar gezinnetje terug naar Nederland te verhuizen steeds concreter. Ze woont sinds haar K3 avontuur in het centrum van Antwerpen. “Ik voel me heel erg thuis hier, ik woon er ook al bijna tien jaar. In het begin dacht ik nochtans: ’t is maar voor een tijdje...”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veganistisch dieet? De baby van Josje mag zelf kiezen

Baby Kamari, het zoontje van Josje dat ze met de Amsterdamse Cle Gyimah heeft, speelt de grootste factor in de geplande verhuizing. “Het voelt alsof Kamari er altijd geweest is, dus ik ben er helemaal klaar voor om naar Nederland terug te keren.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josje slaat terug naar haters in nieuwe clip

Wanneer Josje terug naar Nederland verhuist, is nog niet duidelijk. Naar eigen zeggen maakt ze er werk van om nog dit jaar België te verlaten. Ondertussen is Josje druk bezig met haar muzikale carrière. Vorige week verscheen haar eerste nummer in anderhalf jaar: Laat Ze Maar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!