Dean Saunders reageert op beschuldigingen van zijn ex

16 april 2019 19:07

Dean Saunders' ex-vriendin Jamie Faber heeft in een interview met het tijdschrift Linda behoorlijk heftige uitspraken gedaan. Haar ex zou haar ernstig hebben mishandeld en zelfs van de trap hebben geduwd tijdens haar zwangerschap. Dit zit Dean niet lekker en daarom heeft hij gereageerd op de aantijgingen.

"Dean heeft alle beschuldigingen van Jamie altijd ontkent"

Volgens Jamie begon het huiselijk geweld heftige vormen aan te nemen na de geboorte van hun zoontje London. Zo werd ze met een loopkarretje van haar zoontje in elkaar gebeukt tot ze bewusteloos op de grond lag. Ook heeft ze wat botten gebroken tijdens de relatie. "Ik ben zo vaak met een smoes op de eerste hulp geweest dat zij het daar ook allemaal niet meer geloofden: Zo mevrouw Faber, bent u wéér van de trap gevallen?"

Uiteindelijk kwam ze in een blijf-van-mijn-lijf-huis terecht met London. Haar zoontje was op dat moment zes maanden oud. Toen haar zoontje bijna een jaar was, besloot Jamie de relatie af te kappen. Ze deed aangifte tegen Dean en hij werd gearresteerd. Jamie was doodsbang op haar onderduikadres. Haar ex-vriend deed er alles aan om hen te vinden en in een wanhoopsdaad stak hij de auto van haar vader in de fik. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Dean Saunders over mishandeling: ‘Zwanger van de trap gesmeten’

Een tijdje later heeft ze toch contact met hem opgenomen, waarna hij bij haar thuiskwam. Deans broer Ben ging mee, zodat hij welterusten kon zeggen tegen zijn zoontje. Opnieuw mepte Dean haar tegen de grond, waardoor ze knock-out ging en een gebroken kaak had. Deze confrontatie zorgde er wel voor dat ze aangifte kon doen tegen haar ex. In 2016 werd hij veroordeeld tot acht maanden cel. Later werd dat verhoogd naar achttien maanden. Inmiddels zit hij in de laatste fase van zijn celstraf. 

Het verhaal heeft behoorlijk wat losgemaakt bij Dean, maar kan niet persoonlijk reageren. Daarom heeft hij via zijn advocaat een statement uitgebracht aan RTL Boulevard. "Dean zit momenteel in detentie en mag geen contact hebben met de media. Om die reden kan hij zelf niet inhoudelijk reageren. Hij heeft ondergetekende verzocht om namens hem te reageren", vertelt René Halfens.    "Het interview bevat ernstige beschuldigingen, waaronder nieuwe beschuldigingen waar Dean nog niet eerder mee bekend was. Vanwege zijn mediaverbod, kan hij hier op dit moment niet inhoudelijk op reageren. De timing van het interview zal waarschijnlijk dan ook niet geheel toevallig zijn", gaat René verder. "Als advocaat kan ik wel kort reageren op basis van het bestaande dossier."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dean Saunders accepteert veroordeling niet

"Dean heeft alle beschuldigingen van Jamie altijd ontkent. Hij is weliswaar voor een klein deel veroordeeld, maar hij heeft bewust afgezien van cassatie om een streep te kunnen zetten onder het verleden", legt Deans advocaat uit. "Dean zit momenteel de gevangenisstraf uit. Daarna wil hij zich volledig gaan richten op zijn toekomst en die van zijn zoontje. Hij hoopt dat Jamie zich ook gaat richten op haar eigen toekomst en niet blijft hangen in haar rol als ‘ex van Dean Saunders’ om op die wijze media-aandacht te blijven krijgen." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!