Beeld © RTL / Temptation Island

Demi opent vuur op Temptation-presentatrice Annelien

17 april 2019 14:40

Volgens Temptation Island-presentatrice Annelien Coorevits zijn de dames op het eiland niet altijd eerlijk. Demi, die als koppel meedoet aan de ultieme relatietest, is het daar niet mee eens en haalt nu flink uit.

"Het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show"

In Het Laatste Nieuws zei de Belgische schone: "Ik kan soms moeilijk tot de vrouwen doordringen." Temptation-Demi vindt deze reactie grote onzin en reageert fel via Instagram. "Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen 'relatietest'", weet Grazia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Annelien: Temptation-koppels doen mee om verkeerde reden

Ook Roger reageert op het interview. Eerder deelde hij op Instagram al zijn mening over hoe het programma hem en zijn ex Laura neerzetten. Ook nu kan hij zijn mond niet houden. "Dit seizoen zou juist gecomplimenteerd moeten worden. Feit dat er tot nu toe niks gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons 'saaie koppels'."

Hij gaat verder: "Zo zie je maar... beter wees je daar de slet of een mannelijke hoer en scheld je elkaar uit omdat je iets ziet van elkaar wat je niet leuk vindt, dan dat je probeert te werken aan jezelf of aan je probleem. Ik zelf snap het probleem niet.'' 

Hij peinst er ook niet over om nog een keer mee te doen. "Als ik nu naar mijzelf kijk op Temptation Island… Dan denk ik bij mijzelf: dit doe ik geen tweede keer."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Maak kans op een 'Dream Date' met Temptation-Quinten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!