Beeld © Ruben May

Beschuit met blauwe muisjes voor BzV-Jan en Rianne

17 april 2019 16:31

Het is ook bij de boeren van Boer zoekt Vrouw lente! De een na de ander bevalt van een kleintje. Ook schapenboer Jan en zijn Rianne hebben hun gezin uitgebreid met een zoontje: Siem Jan Jelle.

“De bevalling ging gelukkig goed"

Volgens de website van Boer zoekt Vrouw laat de kersverse moeder weten dat hun kleine mannetje op 11 april ter wereld is gekomen. “De bevalling ging gelukkig goed. Net als bij zijn broer Melle, die inmiddels 1,5 jaar is, ging het heel vlot bij Siem.”, laat Rianne weten aan de KRO-NCRV. En waar Melle een maand te vroeg werd geboren, kwam Siem heel netjes een week voor de uitgerekende datum ter wereld. 

Maar twee koters betekent wel dat de jonge ouders hun handen vol hebben. "Ik houd ze in het gareel hoor", grapt mama Rianne. "En anders schop ik ze gewoon naar buiten naar hun vader haha!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begonnen

Papa Jan is helemaal in de wolken en vindt Siem een echt 'prachtventje'. Maar zijn andere zoontje, Melle, snapt nog niet helemaal wat er allemaal aan de hand is. Jan: "Als Siem in de wieg of op bed ligt, komt hij erbij en dan prikt hij met z’n vingertjes in de wang van zijn kleine broertje. Hij heeft wel door dat er iets is veranderd in huis, maar of hij het echt beseft is lastig te peilen.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drugsvaten gevonden bij boerderij BzV-Michelle

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!