Beeld © Getty Images

Dit zijn alle ex-vriendjes van single Sylvie Meis

18 april 2019 15:52

Het is over en uit tussen Sylvie en haar Bart, maar dit is zeker niet de eerste keer dat de glamourpoes een relatie heeft afgebroken. Hier zijn alle mannen waar de presentatrice een fijne tijd mee heeft beleefd.

De presentatrice betrad het liefdescircuit in 1997 voor het eerst, toen ze werd gesignaleerd met NAC-voetballer Maarten Atmodikoro. Deze relatie werd verbroken in 1999, waarna ze verder ging met een kortstondige relatie met Costa-collega Tim Immers. In 2002 zou ze een onenightstand hebben gehad met toenmalig Ajax-voetballer Zlatan Ibrahimovic. Kort daarna had ze een jaar lang een relatie met ene Derk, maar hij bleek al getrouwd te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carly Wijs doet op hilarische wijze Sylvie Meis na

Tim Immers

In Rafael van der Vaart leek Sylvie toen haar ware te hebben gevonden. De twee trouwden in 2005 en hebben ook een zoontje samen, Damián. Na bijna tien jaar samen barstte de bom als blijkt dat de glamourpoes meerdere affaires tijdens het huwelijk heeft gehad. Ze bedroog haar man met Let's Dance-partner Christian Polanc en in diezelfde periode ook met bodyguard Sébastian Jondeau. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duitse journaliste doet boekje open over breuk Sylvie en Bart

Sylvie en Christian tijdens hun deelname aan Let's Dance

Maar de klapper op de vuurpijl kwam toen bekend werd gemaakt dat Sylvie een affaire had met piloot Balasz Vajta. Op oudjaarsdag in 2012 leidde dit tot de scheiding met Rafael. Hierna kreeg ze een paar korte flings met zakenman Guillaume Zarka, R&B-zanger Robin Thicke, naaktmodel Jared Moore en graaf Luis Medina Y Abascal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Het is uit tussen Sylvie Meis en grote liefde Bart'

Ook de Amerikaanse bankier Samuel Deutsch, Zweedse clubeigenaar Maurice Mobetie en Duitse voetballer Sami 
Khedira bleken niet de ware te zijn voor Sylvie. Ze leek het geluk te hebben gevonden met Charbel Aouad, waarmee zelfs een huwelijk op de planning stond. Toch bleek het te mooi om waar te zijn en verbrak het stel hun verloving in oktober 2018. Niet lang daarna vond ze opnieuw de liefde met Bart Williams, maar dat is sinds april 2019 uit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!