Advocaat Dean Saunders is bezig met kort geding tegen LINDA.

18 april 2019 19:21

De advocaat van Dean Saunders, René Halfens, is van plan om een kort geding tegen tijdschrift LINDA. aan te spannen. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard.

“Wij zijn het niet eens over de publicatie en de manier waarop het artikel tot stand is gekomen” 

Reden hiervoor is het onlangs verschenen artikel waarin Jamie Faber, de ex van Dean, heftige uitspraken heeft gedaan over de mishandeling door Dean. “We nemen vooralsnog geen stappen tegen Jamie, wel zijn we bezig om een kort geding op te zetten tegen LINDA.”, zo vertelt zijn René Halfens. “Wij zijn het niet eens over de publicatie en de manier waarop het artikel tot stand is gekomen.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dean Saunders reageert op beschuldigingen van zijn ex

Volgens zijn advocaat is er niet gedaan aan hoor en wederhoor. “Het is zelfs niet gemeld. Het is de landelijke media ingegooid zonder dat mijn cliënt zelf wist dat er iets speelde. Daarnaast is de suggestie gewekt dat Dean Saunders voor alle beschuldigingen veroordeeld is, terwijl dit niet het geval is.” Dean zit momenteel nog een gevangenisstraf uit voor brandstichting bij zijn schoonouders en het uitdelen van een klap aan zijn ex, hierbij liep zij een gekneusde kaak op. “Dat is iets heel anders dan van de trap gooien en andere mishandelingen die zij noemt.” 

LINDA. liet zelf aan RTL Boulevard weten: "Daar zijn we uiteraard van op de hoogte en we zien dat met vertrouwen tegemoet. Wij hebben niets gedaan dat ontoelaatbaar is." 

In de LINDA. vertelde Jamie onder meer dat het huiselijk geweld heftige vormen begon aan te nemen na de geboorte van hun zoontje London. Ze zou met een loopkarretje van haar zoontje in elkaar zijn gebeukt tot ze bewusteloos op de grond lag. Ook zou ze meerdere botten hebben gebroken tijdens de relatie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!