Beeld © Instagram @channahkoerten

Temptation Island VIPS-koppel blijkt zwanger tijdens deelname

18 april 2019 18:31

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is nog niet begonnen en het lijkt nu al een spetterend seizoen te worden. Hoewel er genoeg geruchten zijn over de deelnemers, is het eerste koppel nu echt een feit. Channah en Quentin, bekend van Ex On The Beach, zullen de ultieme relatietest aangaan. Helaas zal dit maar van korte duur zijn als blijkt dat Channah zwanger is.

"Channah en Quentin bereiden zich nu in alle rust voor op de komst van hun eerste kindje” 

Op haar Instagram laat Channah weten dat zij en Quentin inderdaad hun eerste kindje verwachten. Bij de post schrijft ze: "Meet the parents." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island VIPS-verleidster in verwachting

Doordat dit niet bekend was bij RTL en producent Zodiak is er besloten om vroegtijdig een einde te maken aan de deelname van het stel. RTL laat weten: “Tijdens de opnames in Thailand, heeft deelneemster Channah verteld dat zij in verwachting is van haar vriend Quentin. Zowel RTL als producent Zodiak waren hiervan vooraf niet op de hoogte en hebben samen met het koppel besloten de deelname vroegtijdig te stoppen. Channah en Quentin bereiden zich nu in alle rust voor op de komst van hun eerste kindje.” 

Hoewel hun deelname dus van korte duur is, is hiermee wel het eerste stel officieel bevestigd. Andere namen zijn nog niet bekend gemaakt. Wel gaan er meerdere geruchten dat Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing de test aangaan. Ook Pommeline en Fabrizio van Temptation Island zouden wederom hun relatie gaan testen. En het laatste koppel zou bestaan uit oud-deelnemer van Oh Oh Daar gaan we weer Damian Diepeveen en zijn vriendin Shirley Christina. Of we deze vips ook daadwerkelijk zullen gaan zien, is nog niet bevestigd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!