Beeld © ANP/ANP

Rafael van der Vaart krijgt veeg uit de pan van Sylvie Meis

22 april 2019 14:34

Sylvie Meis heeft op Instagram een kleine sneer uitgedeeld naar Rafael van der Vaart. De blondine kiest ervoor om haar zoon Damián niet op Instagram te tonen, terwijl haar ex-man dat wel doet. Ze besloot er iets van te zeggen.

"Ik plaats geen foto's van hem op Instagram, vanwege zijn privacy"

Sylvie plaatst een foto van haar familie en vrienden op Instagram. De grote afwezige is haar zoon Damián. "Mijn zoon Damian heeft de foto gemaakt. Ik plaats geen foto's van hem op Instagram, vanwege zijn privacy", legt ze uit. Het klinkt als een onschuldig zinnetje, maar het is waarschijnlijk bedoeld voor Damiáns vader Rafael. Hij plaatst namelijk wel foto's en video's van zijn gezin en dus ook van zijn twaalfjarige zoon. Iets waar Sylvie het niet mee eens lijkt te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Sylvie over relatiebreuk: 'Ik zoek nog de ware liefde'

De oud-voetballer deelde zondag nog een filmpje van hem en Damián waarin zij worden geïnterviewd door de NOS. Hierin is duidelijk te zien hoeveel de twee op elkaar lijken. De kleine Van der Vaart vertelt hierin onder meer dat hij zijn vader veel mist als hij bij zijn moeder in Duitsland is. "Als ik een lange tijd bij mijn vader ben, net zoals twee weken nu, dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg", legt hij uit.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Rafael van der Vaart geniet met volle teugen van Jesslynn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!