Beeld © Getty Images

Britney 'moest kliniek in wegens verkeerde medicijnencocktail'

23 april 2019 15:07

Het zit er bijna op voor Britney, ze zou inmiddels het einde naderen van haar 30-daagse kliniekbezoek. De zangeres had zichzelf vrijwillig op laten nemen in een geestelijke gezondheidsinstelling, maar zou binnenkort naar huis mogen. De reden voor haar verblijf was echter nog onduidelijk.

Volgens bronnen zou de reden voor haar opname te maken hebben met haar vaders gezondheidsproblemen, maar TMZ meldt nu ook dat het ligt aan haar eigen medicatie. Britneys prescriptie zou namelijk niet goed genoeg meer werken, waardoor haar artsen een nieuwe 'cocktail' moesten voorschrijven. De oude medicijnen deden hun werk dus niet meer. Hierdoor schijnt Britneys mentale toestand tijdelijk achteruit te zijn gegaan. 

Doktoren moesten haar langzaam laten ontwennen, wat veel werk vergt en er moet vervanging worden uitgezocht. Volgens ingewijden gaat dit met vallen en opstaan. De laatste combinatie zou Britney instabiel laten voelen, maar er wordt nu hard gewerkt aan een nieuw voorschrift. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears opnieuw in de kliniek

Ook werd er gespeculeerd over de aard van haar opname. Britneys vader is haar conservator, wat eigenlijk betekent dat hij alle touwtjes in handen heeft wat betreft haar carrière, kinderen en geld. Bovendien zou hij ervoor hebben gekozen de zangeres naar de kliniek te sturen, tegen haar eigen wil in. De hashtag #FreeBritney werd trending en er volgden zelfs demonstraties als steunbetuiging aan Britney. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van Britney Spears zijn in alle staten

Jamie Spears, Britneys vader, werd afgelopen jaar opgenomen wegens problemen met zijn darmen en dikke darm, meldde TMZ. Door zijn gezondheidsproblemen had de zangeres haar residency in Las Vegas geschrapt en nam ze wat tijd om op zichzelf te focussen. Uiteindelijk bleek het te veel te zijn én werkten haar medicijnen dus niet meer zoals ze moesten, waardoor ze in de kliniek terecht kwam. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!