Beeld © Getty Images

Moeder Rafael van der Vaart haalt uit naar Sylvie Meis

23 april 2019 19:12

Lolita van der Vaart, de moeder van Rafael van der Vaart, heeft een flinke sneer uitgedeeld aan haar voormalige schoondochter Sylvie. Alles begon een paar dagen geleden met een onschuldig interview…

In het interview praat de twaalfjarige zoon van Sylvie en Rafael, Damián, over hoe het is om op te groeien met bekende, gescheiden ouders. “Als ik een lange tijd bij mijn vader ben, net als twee weken nu, als ik dan weer wegga naar Hamburg, dan doet dat wel pijn.”

Het oogt als een onschuldig gesprek, maar achter de schermen lijkt moeder Sylvie niet blij te zijn en post een dag later subtiel een reactie op haar Instagram. Ze schrijft bij de post: “Wat een gezegend Pasen. Omringd door mijn dierbare vrienden... en mijn zoon Damian maakte deze foto (ik laat hem niet zien op mijn Instagram vanwege zijn privacy).”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rafael van der Vaart krijgt veeg uit de pan van Sylvie Meis

Dat Sylvie zo reageert steekt ook de moeder van Rafael, Lolita van der Vaart. Zij is het namelijk volmondig eens met het commentaar op Facebook. Iemand schrijft: “Zijn vader is wel de enige die ervoor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan LaMeis een voorbeeld aan nemen.” Lolita reageert hierop: “En zo is het.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn alle ex-vriendjes van single Sylvie Meis

Aan RTL Boulevard laat Lolita weten dat Raf de enige is die een stabiel huis kan regelen voor haar kleinzoon. En dat is natuurlijk pijnlijk voor Syl. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!