Beeld © ANP

Jennifer Hoffman openhartig over breuk Henry van Loon

23 april 2019 21:04

Actrice Jennifer Hoffman doet in Volkskrant Magazine een boekje open over haar gesneuvelde relatie met voormalig liefje en Luizenmoeder-collega Henry van Loon. “Ik zou willen dat het wél had gewerkt”, vertelt ze openhartig.

"Mijn vriend moet mij uit dat comfort pushen"

Eind 2017 strandde de relatie tussen de twee. Toch vindt de blondine Henry, met wie ze zes jaar samen was, nog altijd de “grappigste man op aarde”. Toch liep hun relatie uiteindelijke stuk, al lag dat niet aan de humor. “Dat is ook de belangrijkste reden dat we zo lang en zo goed samen waren. Hij maakte alles lichter, zelfs huishoudelijke klusjes. Maar uiteindelijk pasten we niet zo goed bij elkaar. Hij is iemand die mij het stuur in handen gaf. Dat is fijn, want wie stuurt bepaalt de richting. Maar ik heb iemand nodig die dat stuur soms ook van me overneemt, die míj duwt”, legt ze uit.

“Ik kan soms een beetje te comfortabel worden, in ­gewoontes vervallen. Altijd naar hetzelfde restaurantje gaan en zo. Mijn vriend moet mij uit dat comfort pushen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Hoffman komt met satirische show over social media

Inmiddels is ze al een tijdje dolgelukkig met haar nieuwe vlam Dorian: haar half Franse, half Amerikaanse adonis wie ze op een klein festival in Amsterdam-Noord heeft ontmoet. “Ik had een tijdje daarvoor naar het universum geschreeuwd dat ik graag een Viking wilde, liefst een buitenlander – dat laatste omdat ik even heb gedatet met iemand die het heel gaaf vond om te zeggen dat hij het deed met Jennifer Hoffman. Dan voel je je eenzaam, hoor. Maar goed, toen stond daar ineens die blonde Amerikaanse reus voor mijn neus. Net op het moment dat ik mezelf psychisch aan het voorbereiden was op datingapps.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Hoffman vindt presenteren nogal naakt

Of dit de ware is? “Ik heb me neergelegd bij het feit dat je het nooit weet met de liefde”, is haar reactie. “Ik ben nu totaal verliefd, ik zit er met mijn hele hart in. Natuurlijk is mijn uitgangspunt dat we samen oud gaan worden, maar ik weet ook dat het leven in de weg kan zitten. Dat alles eindig is. En dat is oké", aldus Jennifer.

En wat betreft die kinderwens: “Ik worstel met wel of niet daar iets over zeggen. Ergens wil ik dat wel omdat er meer vrouwen van mijn leeftijd steeds die vraag krijgen gesteld, maar... Ik weet het niet. Nee. Ik laat het over aan het lot, mag ik het daarop houden?”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!