Beeld © Instagram @romyboomsma

Romy Boomsma roept haar volgers op: 'Oordeel niet te snel'

24 april 2019 11:51

Romy Boomsma roept haar online volgers op om minder snel te oordelen. De vrouw van Arie Boomsma doet dit in een openhartige post op Instagram. Op haar account zou ze namelijk alleen maar flarden van haar leven laten zien en een hele hoop van haar leven juist niet showen, maar daardoor hebben veel volgers wel een verkeerd beeld van haar.

"Uiteindelijk weten we maar heel weinig over een vreemde"

Romy is verbaasd over het feit dat sommige mensen haar online leven zo serieus nemen. Voor de influencer is het niet meer dan logisch dat zij niet alles wil delen en sommige dingen voor zichzelf wil houden. Ook al kan het beeld dat er daardoor van haar ontstaat nogal eenzijdig zijn. Ze laat op Instagram slechts een klein deel van haar leven zien. "Flarden uit een leven. Gedachtes en foto’s van vooral de mooie momenten of de grappige puinhopen." Maar daardoor kunnen haar volgers dus een verkeerd beeld van haar krijgen. "Dus komt ‘ie: oordeel niet te snel. Uiteindelijk weten we maar heel weinig over een vreemde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Boomsma is kritiek op fulltime moederschap zat

De moeder van Bobby Jo en Mozes doet eerst uit de doeken dat ze nooit de ambitie heeft gehad om beroemd te worden. De match met Arie vonden veel mensen in haar omgeving dan ook best grappig. "Ik ben zelf totáál ongemakkelijk in groepsverband, mijn verjaardag wil ik al van kinds af aan nooit vieren omdat ik niet in het middelpunt wil staan, in het openbaar spreken is mijn allergrootste nachtmerrie en ik heb geen enkele ambitie om beroemd of bekend te zijn."

Maar er zijn meer dingen die haar volgers niet weten. "Of van het feit dat ik aan mijn rechteroog op tien procent na blind ben, open water me beangstigt en ik bar slecht tegen verandering kan. En zo kan ik nog duizend-en-één dingen opnoemen die niets met mijn online account te maken hebben maar er in het echte leven wel degelijk toe doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Columnist geeft kritiek op thuisblijfmoeder Romy Boomsma

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!