Beeld © Getty Images

Sylvie Meis trekt zich niets aan van alle kritiek

24 april 2019 15:24

Terwijl de media smult van de beef met haar ex-schoonfamilie, gaat Sylvie door met haar onbezorgde leventje. De blondine blijft ondanks alles haar glamoureuze leven trouw. Op Instagram laat ze haar fans schaamteloos meegenieten aan de hand van een vlog.

"Laat ze zeuren, weten altijd wat"

In de acht minuten durende video brengt Sylvie samen met haar visagiste, en goede vriend, een bezoekje aan de About You Awards in Duitsland. Terwijl ze in München is, geeft ze haar trouwe volgers een exclusief kijkje in haar leven en vertrouwt ze hen tussen neus en lippen toe dat ze nu écht op dieet moet na alle champagne.

Hoewel haar videodebuut veel bekijks trekt, is niet iedereen even positief. Vooral hoe Sylvie zichzelf neerzet, onbezonnen en zonder problemen, valt niet bij iedereen in goede aarde. Dit aangezien de influencer momenteel in de clinch ligt met haar voormalige schoonfamilie over haar zoontje, Damián.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rafael van der Vaart krijgt veeg uit de pan van Sylvie Meis

Wat begon met een tamelijk onschuldig interview van de week met Rafael en Damián, is inmiddels uitgemond tot een ware fittie. Zelfs Rafaels moeder, Lolita van der Vaart, bemoeit zich er inmiddels mee via de Facebook-pagina van Boulevard.

De reacties onder de video zijn dan ook niet in het voordeel van Syl. "Wat mag Damian toch blij zijn ... met een vader als Rafael. Kennelijk zijn de camera's en de aandacht voor jou belangrijker", laat iemand achter op de post. Een ander vraagt zich af wanneer Sylvie nu eindelijk een echte moeder gaat zijn. Maar er zijn ook positieve reacties te vinden. "Zonder haters geen lovers moet je maar denken", post iemand. Een ander schrijft: "Laat ze zeuren, weten altijd wat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Rafael van der Vaart haalt uit naar Sylvie Meis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!