Beeld © Instagram @marthedep

Viktor Verhulst nog altijd in zak en as door breuk Marthe

24 april 2019 16:46

K3-zangeres Marthe en de zoon van Gert Verhulst, Viktor, besloten eind augustus een punt te zetten achter hun relatie. Nu biecht Viktor op dat de breuk hem niet in de koude kleren is gaan zitten.

"Zij zit in mijn hart en komt er nooit meer uit"

“Ik heb heel hard gehuild toen het gedaan was met Marthe”, vertelt Viktor aan de Vlaamse presentator James Cooke, bij wie hij te gast is. En nog altijd mist hij haar. "Zij zit in mijn hart en komt er nooit meer uit." Toch gaat hij er niet van uit dat het ooit weer goed komt tussen hen. "Op dit moment ben ik niet toe aan iemand in mijn leven die naast mij staat. Daar worstel ik heel erg mee. Ik vind het niet leuk om alleen te zijn, maar heb ook angst om me te binden. Ik zie het niet zitten om me te binden aan iemand en er kinderen mee te maken om er dan tien jaar later mee in de problemen te komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3-reünie: Josje stelt baby voor aan Karen en Kristel

Afgelopen zomer kondigden Marthe en Viktor aan niet langer een liefdeskoppel te zijn. Na twee jaar besloten ze ieder hun eigen weg te gaan. De zangeres liet eerder aan Het Laatste Nieuws weten tijdens deze zware periode veel steun te hebben gehad van haar collega's. “Het geluk aan deze job is dat je constant met vrolijke mensen in contact komt. En die propvolle agenda zorgde voor voldoende afleiding.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3-Marthe ontkent verliefd te zijn

Even leek het erop dat na haar breuk met Viktor dat ze zich afzijdig zou houden van de liefde, maar het ziet ernaar uit dat Marthe inmiddels weer de liefde heeft gevonden. Een autohandelaar genaamd Glenn zou haar hart nu sneller laten kloppen, al ontkent het K3'tje dit stellig. 

Waar Marthe in alle toonaarden zwijgt over een eventuele nieuwe romance, is Glenn iets openhartiger tegen de Vlaamse pers. Hij vertelde Dag Allemaal dat er toch iets bloeit tussen de twee. “Ik ga het u zeggen: het is zo. Maar het is nog pril. Marthe en ik zijn volop aan het uitzoeken welke richting onze relatie zal uitgaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!