Piet Paulusma Beeld © ANP

Jan Slagter: 'Piet Paulusma is te duur voor MAX'

25 april 2019 07:19

De kans dat Piet Paulusma het weer gaat verzorgen voor Omroep MAX lijkt verkeken. De Friese weerman is te duur, zegt omroepbaas Jan Slagter donderdag in het AD.

"Het geld dat wij hebben bij Omroep MAX en wat Paulusma vraagt, ligt te ver uit elkaar"

In februari werd bekend dat Piet na 23 jaar moet vertrekken bij SBS 6. Hierop liet Jan weten wel interesse te hebben in de weerman, maar een samenwerking lijkt er nu toch niet in te zitten. "Het geld dat wij hebben bij Omroep MAX en wat Paulusma vraagt, ligt te ver uit elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piet Paulusma-dag groot succes

Het leek de omroepbaas, die niet wil zeggen wat de weerman vraagt, een leuk idee als Piet een eigen segment zou krijgen in het dagelijkse programma Tijd voor MAX. "Ik acht de kans klein dat we nu nog tot een overeenkomst komen." Slagter vindt het jammer. "Heel spijtig, want ik had hem graag bij ons gezien."

Piet werd aan de kant gezet omdat Talpa een andere kant op wil gaan met het weer. RTL-gezichten Dennis Wilt en Amara Onwuka nemen het stokje van hem over. Hoewel het vertrek van de weerman in goed overleg is gegaan, vindt Piet het jammer dat hij aan het eind van het jaar zijn laatste 'oant moarn' op SBS 6 zegt. "Ik had liever de 25 jaar volgemaakt", zei hij eerder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!