Piet Paulusma wist niet dat hij 'te duur' was voor MAX

25 april 2019 08:14

Piet Paulusma wist niet dat Jan Slagter hem te duur vindt. De Omroep Max-baas wilde met de weerman aan de slag maar zei donderdag in het AD dat hij te duur was. "Ik weet helemaal niks", reageert Paulusma in de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10.

"Ik had er wel zin in. Ik heb ook nooit nee gezegd"

Jan zag de kans dat de Fries bij Omroep MAX komt somber in. Piet, die eind dit jaar moet vertrekken bij SBS 6, was in de veronderstelling dat ze nog in gesprek waren en was verrast door de uitspraken. "Ik had er wel zin in. Ik heb ook nooit nee gezegd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Slagter: 'Piet Paulusma is te duur voor MAX'

De weerman gaat nu even uitzoeken hoe het precies zit, zegt hij tegen Omrop Fryslân. "Ik weet alleen dat er een gesprek geweest is tussen MAX en degene die de gesprekken voor mij voert. Mij is verteld dat er een tweede gesprek zou komen. Nu lees ik in de krant dat het met MAX niets wordt, dat we te ver uit elkaar liggen. Daar wist ik niets van. Het wordt een drukke dag om uit te zoeken wat er nu precies aan de hand is."

Mocht het inderdaad spaak lopen bij MAX, dan heeft Piet genoeg andere opties. De weerman gaat of alleen online verder of komt ergens anders terug. "Er liggen allemaal aanbiedingen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piet Paulusma schiet vol tijdens cadeau in DWDD

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!