Cricusfestival Ashtonia van de Ashton Brothers verdwijnt

25 april 2019 08:20

De Ashton Brothers organiseren dit jaar voorlopig voor de laatste keer hun circusfestival Ashtonia. "Ashtonia is van groot, naar groter, naar groots gegaan. Het was een jongensdroom die uitkwam en het is een heerlijke avond uit gebleken. Nu is het weer tijd voor nieuwe avonturen”, laat het theatertrio donderdag weten in een verklaring.

"Van deze laatste editie zullen we een enorm feest maken!"

Voor Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans is het erg intensief om het festival te organiseren. "Het persoonlijke karakter van Ashtonia en het feit dat we alles zelf doen met onze kleine gemotiveerde crew, maakt dat het organiseren van zo’n groot evenement een behoorlijke wissel trekt op ons gestel en organisatie. Dat is het meer dan waard, maar het betekent ook dat we af en toe even pas op de plaats moeten maken. Daarnaast willen we de exclusiviteit van dit prachtige evenement behouden", zeggen de mannen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Krokodillen in slotgracht Zeist voor Ashtonia

De derde en laatste editie start vrijdag 3 mei in Eindhoven en reist vervolgens via Apeldoorn naar Slot Zeist waar het festival zondag 14 juli zijn voorlopige einde beleeft. "Van deze laatste editie zullen we een enorm feest maken! Voor ons publiek en voor onszelf. Daarna gaan we in de luwte op zoek naar nieuwe dromen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!