Beeld © ANP

Loiza Lamers is vroeger zó gepest dat ze nu geen kinderen wil

25 april 2019 12:12

Loiza Lamers wil geen kinderen, omdat zij vroeger zo is gepest. Dat vertelde het model gisteravond in het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, waarin zij samen met Anouk Hoogendijk te zien was.

"Ik ben echt in elkaar geslagen, van de fiets getrapt..."

Loiza Lamers wist eigenlijk haar hele leven al dat ze in het verkeerde lichaam was geboren. Ze werd van kleins af aan ontzettend gesteund door haar ouders, maar helaas waren de mensen in haar dorp minder hartelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers emotioneel tijdens opnames

"In het dorpje waar ik vroeger woonde werd ik heel erg gepest. Ik ben echt in elkaar geslagen, van de fiets getrapt..." De pesterijen gingen zelfs zo ver dat ze wel eens bebloed thuis kwam, omdat ze met stokken was geslagen door kinderen uit de buurt. "Dat was wel heel zwaar die tijd."

Thuis kreeg ze gelukkig wel een hoop liefde. "Dan kwam ik thuis en dan kwam mijn moeder op d'r hurken voor mij zitten. Dan probeerde ze groot te blijven, maar ze was natuurlijk super verdrietig. Die blik zal ik ook nooit, nooit meer vergeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager wil geen kinderen door pestverleden

Dit is ook de reden dat Loiza zelf geen moeder wil worden. "Dat je als ouder zo kwetsbaar bent. Dat is eigenlijk heel verknipt misschien, en het is ook heel zwart-wit gezegd en ik ben pas 23 dus het kan nog veranderen."

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kun je hier terugkijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior neemt Robinson-maatje Loiza Lamers in de maling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!