Beeld © ANP

Duncan: 'Nog nooit getransformeerd van homo naar biseksueel'

25 april 2019 22:04

Duncan Laurence heeft gereageerd op de geruchten die gaan over zijn geaardheid. Privé-verslaggever Jan Uriot suggereerde dat de zanger mogelijk onder dwang zijn geaardheid zou hebben veranderd van homoseksueel naar biseksueel. Dat zou volgens hem beter worden ontvangen in Europa.

"Het is gewoon wat het is"

In het radioprogramma de Max op Radio 5 reageert Duncan op deze aantijgingen en lachte alle geruchten weg.  "Ik heb volgens mij twee jaar geleden al in een post op Instagram geschreven dat ik biseksueel ben. Dus bij dezen Jan: Get your shit together en zoek je informatie goed uit als je er over schrijft", aldus de zanger duidelijk. "Ik ben nog nooit getransformeerd van homo naar biseksueel of terug naar hetero of whatever. Dat kan niet. Ik verwacht toch wel van iemand die zelf ook een andere geaardheid heeft dan gemiddeld dat hij daar op zijn minst respect voor kan hebben."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Duncan Laurence loopt niet met hoofd in de wolken

Duncan is niet boos op Jan. "Ik heb overigens heel veel respect voor zijn mening. We hoeven er met zijn allen niet boos om te worden. Het is gewoon wat het is", zei hij. "Misschien zijn ze in de war met het feit dat ik heb gezegd dat ik een vriend heb. Ja, dan ben je niet per definitie homo toch? Mochten er mensen boos zijn of teleurgesteld: dat is niet nodig. Ik zou het heel erg vinden als dit mij opgedragen zou zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!