Humberto Tan onderscheiden met lintje

26 april 2019 11:15

Humberto Tan is vandaag in zijn woonplaats Amstelveen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De presentator krijgt dit niet voor zijn werk op televisie, maar voor zijn vrijwillige activiteiten.

Humberto fungeert onder meer als ambassadeur van de Stichting Wereld Natuur Fonds, het Rode Kruis en de Johan Cruijff Foundation. Ook is hij lid van de Sportraad Amsterdam en het forum A tot Z van de Stichting Lezen en Schrijven. Tevens is hij voorzitter van de Stichting Straatvoetbal. Bovendien heeft hij zich ingezet voor onder meer de Stichting Suriprofs, de Stichting Exploitatie Olympisch Stadion Amsterdam, de Stichting Orange Babies, het Leger des Heils en de Stichting Het Vergeten Kind.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline Tensen schoot vol na krijgen lintje

Tan is een van de duizenden Nederlanders op wie de lintjesregen neerdaalt. Op de laatste werkdag voor Koningsdag worden traditiegetrouw in heel Nederland mensen verrast met een koninklijke onderscheiding. De versierselen worden namens de koning opgespeld door de burgemeester. Vorig jaar kregen 2912 mensen een lintje.

Humberto met zijn gezin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!