Beeld © Instagram @khloekardashian

Fans smeken Khloé Kardashian: stop met fillers

26 april 2019 14:25

De Kardashian-zusjes hebben er nooit een geheim van gemaakt dat niets ze te gek is als het gaat om hun uiterlijk vertoon. Maar nu vinden fans dat Khloé Kardashian toch écht te ver is gegaan. Op Instagram smeken haar volgers te stoppen met plastische chirurgie. "Je gaat je gezicht kapot maken."

"Je bent te ver gegaan met het werk op je gezicht!"

De laatste selfie van de Kardashian-telg laat, naast de nodige photoshop-taferelen, zien dat er meer aan de hand is. Op het roze kiekje blijven vooral haar imposante lippen niet onopgemerkt. Iets wat ze niet van moeder natuurlijk heeft. Haar ruim 92 miljoen volgers worden ietwat onpasselijk van de selfie. 

"Op welke leeftijd stop je met het doen van een duck face", vraagt iemand zich af. Een ander wijst haar terecht op het feit dat ze een slecht voorbeeld is voor haar dochtertje, True. "Ik probeer echt geen slechte vibes te geven, maar je bent te ver gegaan met het werk op je gezicht! Oefen wat je tegen je dochter zegt en houd van jezelf zoals je bent!" Iemand anders schrijft: "Ik hou van Khloé, maar ik kan niet de enige zijn die last van haar lippen heeft", en weer een andere volger liet "kan iemand alsjeblieft deze lipvullende trend stoppen, het ziet er belachelijk uit" achter.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian en French Montana weer samen?

Hoewel Khloé met haar selfie nog probeert 'good vibes' uit te stralen, zijn haar fans dus iets minder positief. Sommige van hen gaan zelfs zo ver dat ze haar een alien noemen. "Zulke onnatuurlijk dikke lippen zijn écht niet aantrekkelijk", laat iemand nog achter. Een paar van haar volgers beweren zelfs dat Khloé het niet bij 'alleen haar lippen opvullen' houdt: “Je ogen zijn te hard naar achteren getrokken, je hele gezicht ziet er anders uit.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian slaat terug na kritiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!