Beeld © Netflix

Tweede seizoen Netflix-serie Dark deze juni online

26 april 2019 15:32

Na succesvolle buitenlandse series zoals Élite, The Rain en Queen of the South heeft Netflix inmiddels bewezen dat ze ook kunnen scoren met niet Engelstalige-pareltjes. Ook de Duitse Dark is er eentje om direct te bingen. Een tweede seizoen lag dan ook voor de hand, en die verschijnt nu deze zomer.

"We kunnen de fans van Dark ervan verzekeren dat we nog genoeg verrassingen in petto hebben"

Vorig jaar december verschenen de eerste afleveringen bij de streamingdienst en al snel werd de nieuwe Netflix-hit vergeleken met Stranger Things, alleen dan nóg duisterder. Alsof dat mogelijk is! Netflix kondigde dan ook al snel een tweede seizoen aan en die verschijnt nu aanstaande zomer, op 21 juni om precies te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hottie alert! Serie met Ed Westwick komt naar Netflix

Als een kind vermist wordt, gaan vier families op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties. En een tweede seizoen is hard nodig, want in het plaatsje Winden is nog genoeg te bleven...

Baran bo Odar en Jantje Friesen zullen terugkeren als showrunners. “We zijn overweldigd door de reacties op Dark en zijn ontzettend blij dat ons verhaal een succes is bij een wereldwijd publiek. We kunnen de fans van Dark ervan verzekeren dat we nog genoeg verrassingen in petto hebben voor het tweede seizoen van Dark.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!