Beeld © Instagram @hereisgina

Jane the Virgin-actrice neemt emotioneel afscheid van serie

26 april 2019 21:51

De allerlaatste aflevering van Jane the Virgin is opgenomen en dat is enorm emotioneel voor hoofdrolspeelster Gina Rodriguez.

"En dat is het einde voor Jane"

De opnames voor het vijfde en laatste seizoen van de hitserie eindigen eind juli, wat betekent dat fans en Gina afscheid gaan nemen van Jane Gloriana Villanueva. Op Instagram deelt de actrice een emotioneel bericht waarin ze de show en haar 'Jane Warriors' vaarwel zegt, omdat ze haar eigen laatste scènes heeft opgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ay mami! Seizoen 4 van Jane the Virgin nu te zien op Netflix

Gina heeft een enorme fles champagne vast met een significant cijfer. "En dat is het einde voor Jane. 100 afleveringen. Ik wil alle Jane Warriors bedanken dat ze deze show hebben gemaakt tot wat het is met alle jaren! We houden van je", schrijft de actrice bij de foto. 

Maar het is niet helemaal het einde van Jane. Er komt namelijk een spin-off, waarbij Gina ook de stem zal zijn die alles aan elkaar praat. In Jane the Novela wordt kunstcurator Estela gevolgd, die iets ontdekt waardoor alles verandert en zij geforceerd wordt een dubbel leven te leiden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!