Beeld © YouTube: @AnnaNooshin

Selma: ‘Boef en ik hebben nog altijd een relatie’

27 april 2019 20:19

Rapper Boef houdt de gemoederen al een tijdje bezig en dan niet zijn muziek, maar zijn relatiestatus. Hij zou namelijk een relatie hebben met YouTuber Selma Omari. Volgens velen is deze relatie al weer achter de rug, toch vertelt Selma tegenover Anna Nooshin hoe het écht zit.

"Niemand hoeft iets te weten"

Al sinds februari gaan de wildste geruchten over de relatiestatus tussen Boef en Selma. Ze werden regelmatig samen gespot en uiteindelijk werd het dan ‘Insta-official’ door een foto van de twee samen met de tekst “Powercouple 2019”. Hierna gingen er ook al snel weer geruchten dat het stel uit elkaar zou zijn. Dit kwam mede doordat ze elkaar niet meer volgden op Instagram en ook de foto’s van elkaar werden verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Boef toch nog naar Pinkpop

Selma vertelt nu in een nieuwe video van Anna Nooshin dat er niks aan de hand is. “Nee, het is niet uit. We zitten nog in een relatie!” vertelt Selma met een grote glimlach. Op de vraag waarom de twee elkaar steeds volgen en ontvolgen, vertelt ze: “Eigenlijk is dat maar één keer gebeurd. Ik zei tegen hem: ‘Weetje, laten we die foto’s verwijderen want niemand hoeft iets te weten’”.

Volgens Selma heeft iedereen wel een mening over de twee en zeggen veel mensen dat Selma uit is op fame. “Zodoende hebben we elkaar ontvolgd. Maar toen dacht ik al snel, nee dat is ook niet leuk. Dus toen ben ik hem weer gaan volgen.”

Volgens Selma is er verder niks aan de hand. “Het was even kijken hoe dat aanvoelde en dat was best lekker. Mensen hadden wel theorieën van ‘is het uit of is het niet uit?’, maar dat vond ik minder erg dan mensen van alles zeggen over ons.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boef hangt rijontzegging boven het hoofd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!