Beeld © Instagram @nicolekayfitness

Wow! Temptation-Nicole toont haar giga transformatie

28 april 2019 17:16

Gedurende de Amerikaanse versie van Temptation Island was te zien hoe hard Nicole werkt voor haar lichaam. Maar dat ze niet altijd met haar gezondheid bezig was laat ze nu zien op Instagram.

"Eerlijk gezegd, je moet gewoon de toewijding hebben!"

Hoewel ze het programma als single verliet, is ze niet bij de pakken neer gaan zitten. Integendeel! Ze is zich weer compleet op haar fitness journey gaan storten. Ze is dan ook een enorme bron van inspiratie voor veel meiden en praat op social media openhartig over haar gewichtsverlies. 

In 2014 besloot ze haar leven om te gooien vertelt ze aan haar volgers op Instagram. In slechts vier maanden was ze compleet afgetraind. De knop was om, en ze was bijna elke dag in de sportschool te vinden legt ze uit. En dat zorgde ervoor dat ze heel snel, heel strak was. Ook zei ze vaarwel tegen suikers en alcohol en ging ze gezonder eten. Volgens Nicole kan iedereen dit. "Je kunt gemakkelijk een aanzienlijke hoeveelheid vooruitgang boeken in een paar maanden. Als je maar wil", schrijft ze bij haar transformatie. "Eerlijk gezegd, je moet gewoon de toewijding hebben!"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wauw! Evan en Morgan uit Temptation USA zijn verloofd

Inmiddels is het sporten een echte levensstijl voor Nicole geworden en is haar pagina een bron van inspiratie. En die ware liefde? Die komt nog wel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!