Beeld © ANP

Hoe noemen Caroline en Erik elkaar? Ze geven zelf antwoord

29 april 2019 11:34

Showbizzkoppel Erik en Caroline beantwoorden voor de fans van GTST een aantal vragen over hun carrière bij Neerlands langstlopende serie. Maar ook hun privéleven komt aan bod, en dat zorgt voor een paar opmerkelijke antwoorden... want noemen ze elkaar thuis nou ook Ludo en Janine?

"Nou, ik zal je eerlijk zeggen dat we het voor de grap wel eens doen"

Goede Tijden, Slechte Tijden is al bijna dertig jaar een begrip op de Nederlandse televisie. En bijna al die tijd zijn Caroline de Bruijn en Erik de Vogel onderdeel van de cast. Al twintig jaar vormen ze voor én achter de camera een liefdeskoppel. Veel fans willen dan ook weten hoe het is voor de tortelduifjes om met elkaar te werken. "Ik noem hem altijd Janine", grapt actrice Caroline de Bruijn op de vraag of ze elkaar nooit bij hun soap-namen noemen. “Dus we hebben altijd ruzie thuis”, valt haar man, Erik de Vogel, haar bij.

"Nou, ik zal je eerlijk zeggen dat we het voor de grap wel eens doen", gaat de brunette verder. "Maar dat is omdat we het zo idioot vinden dat mensen denken dat we elkaar echt zo noemen, dat we het daarom expres juist doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Vanaf deze datum is Britt Scholte weer te zien in GTST

Een andere trouwe kijker vraagt zich af of het voor het stel lastig is om ruziescènes te spelen. Volgens Erik is dit juist een eitje, hij vindt het zelfs het allerleukste om te spelen. "Het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend", vertelt hij aan de GTST-fans. Caroline: “Daar hebben we altijd heel veel lol in.”

En de acteur kan verklappen dat er de aankomende tijd nog flink wat ruzies op de agenda staan, want Ludo en Janine hebben volgens hem op het moment een huwelijkscrisis. Wordt vervolgd!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline De Bruijn geeft pittig advies aan nieuwe collega's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!