Beeld © Instagram @ellen_hoog

Dochtertjes Ellen Hoog en Naomi van As nu al onafscheidelijk

29 april 2019 12:17

Niet alleen Ellen en Naomi zijn beste vriendinnen voor het leven. Hun oogappeltjes zijn ook al dikke maatjes! Dat blijkt maar weer uit een mierzoet kiekje die Ellen van de twee plaatst op Instagram.

"Vriendschap is... op elkaars vuistje knabbelen"

Op haar Instagram deelt de blondine een schattige foto waarop haar Bowie en Naomi's dochtertje Kae elkaars handjes vasthouden. Of meer knabbelen op elkaars vingertjes, aldus mama Ellen. "Vriendschap is... op elkaars vuistje knabbelen", schrijft de voormalig hockeyster en hockeyinternational bij het hartverwarmende plaatje. Volgens de 33-jarige zijn de twee nu al 'best friends forever'.

Ook goede vriendin Naomi van As smelt van de meisjes en ze reageert onder de post met een heleboel emojis met hartjesogen. Ook Nicolette van Dam krijgt er geen genoeg van. "Niet normaal die twee", laat ze achter. En Quinty Trustfull noemt ze "zo schattig". 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Schattig: Ellen Hoog geniet van haar kleine spruitje

De kleine Bowie kwam eind februari ter wereld. "Ze is er!!!", maakte Ellen destijds haar komst op Instagram bekend. Naomi beviel afgelopen oktober al van haar kleine spruit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!