Beeld © Instagram @lena.nhds

EOTB-Lena ontkent dat ze met lachgas achter het stuur zat

29 april 2019 17:04

Ex on the Beach-deelneemster Lena heeft tijdens een dollemansrit in Leeuwarden zes auto's beschadigd. De Fouilleren-zangeres zou met lachgas achter het stuur hebben gezeten, iets dat zij nu stellig ontkent.

"Er was absoluut geen sprake van het gebruik van lachgas door mij tijdens het ongeluk"

Op het internet gaan verschillende video's en foto's rond van de aangerichte ravage. Maar liefst zes auto's en een hek raakten beschadigd. Haar eigen auto was volledig in de prak gereden en werd vervolgens afgevoerd. Politie Leeuwarden laat weten dat de 20-jarige realityster verklaarde dat zij erg moe was en daarom op de geparkeerde auto's inreed. Lena was alleen even vergeten dat zij daarvoor nog een video op haar Instagram had geplaatst, waarin zij met een lachgasballon in de auto zat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Lena zingt over pinpas in nieuwe single 'Swipe Het'

Volgens Lena zat ze op het moment van het ongeluk juist helemaal niet aan de ballonnen. Aan RTL Boulevard laat ze weten: "Ik heb een ongeluk veroorzaakt waarin ik helaas meerdere auto’s heb geraakt en ik heb de politie gebeld. Toen de politie kwam, heb ik hen te woord gestaan en is er een alcoholtest afgenomen. Op het moment van het ongeluk, was er absoluut geen sprake van het gebruik van lachgas door mij." De Ex on the Beach-deelneemster is erg geschrokken van het voorval. "Gelukkig is er niemand gewond geraakt."

Politie Leeuwarden laat weten dat er uit de blaastest bleek dat Lena niet had gedronken en uit de speekseltest bleek dat ze ook geen drugs had gebruikt. Later zagen zij ook de video's waaruit blijkt dat Lena lachgas had gebruikt. De Ex on the Beach-deelneemster is daarom opnieuw uitgenodigd op het politiebureau.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Lena fouilleert erop los in nieuwe clip

Partydrug lachgas wordt steeds populairder

Partydrug lachgas wordt steeds populairder

05:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!