Beeld © Temptation Island VIPS/RTL

Heftig! Vechtpartij in Russische versie van Temptation Island

29 april 2019 17:26

In de Nederlandse versie van Temptation Island gebeurt dit seizoen vrij weinig. De Russische versie stelt dit jaar juist niet teleur. Op videobeelden is te zien hoe twee dames met elkaar op de vuist gaan. De nepnagels en extensions vliegen in het rond!

In de Russische versie van het realityprogramma gaat Svetlana samen met haar vriend de ultieme relatietest aan. Haar lover blijkt de verleiding niet goed aan te kunnen en valt voor de charmes van verleidster Irina. Pijnlijk natuurlijk. Helemaal als je de beelden van hun vrijpartij samen met je vriend en de verleidster kijkt. In de Russische Temptation Island kijkt iedereen samen naar de laatste beelden, dus de koppels, de verleiders én verleidsters in één ruimte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bram Krikke gaat vieze dingen doen in Temptation Island

Dat die opzet voor problemen kan zorgen, bewijst Svetlana meteen. Zij gaat namelijk volledig door het lint. Eerst geeft ze haar vreemdgaande vriend een klap en dan duikt ze bovenop verleidster Irina. Met veel moeite trekken de andere kandidaten haar van haar af. Iedereen, waaronder ook de presentatoren, weten even niet hoe ze moeten reageren.

Bekijk de beelden hier:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!