Beeld © ANP

Geraldine Kemper blikt terug op 10 jaar bij BNNVARA

29 april 2019 17:46

Geraldine Kemper werd tien jaar geleden ontdekt tijdens het programma Sterretje Gezocht. Ze won een plekje als presentatrice bij de zender, net als haar voormalige collega Jan Versteegh. De blondine stapt nu over naar RTL en blikt terug op haar tijd bij BNNVARA.

De zender heeft speciaal voor Geraldine al haar hoogtepunten op een rijtje gezet in een video. "Ja, sorry hoor, maar ik werd daar helemaal emotioneel van", reageert de presentatrice op het filmpje. "Dat was wel heel vet. Ik heb zóveel leuke dingen gedaan! We hebben zóveel lol gehad!" Een van de gekste dingen die ze heeft gedaan was toch wel een tachtigjarige man zoenen tijdens Try Before You Die. "Ik doe het gewoon, dacht ik. Maar dat hoeft niet per se hoor, als je zelf negentien jaar bent."   

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper bereidt zich voor op laatste BNN-show

Ook mocht Geraldine opeens heel veel gaan reizen voor haar werk. "Dat was wel heel cool", legt ze uit. "Schiphol was ineens niet meer de plek waar ik naartoe ging als ik op vakantie ging, maar werd het werk." De leukste dingen die ze heeft meegemaakt was samen met collega-presentatoren. Inmiddels doet ze dat een stuk minder. "Sinds ik Proefkonijnen niet meer doe, mis ik dat gevoel ook wel: samen dingen maken. De laatste tijd ging ik heel vaak alleen naar BNNVARA om teksten in te spreken, om te bespreken welke reis we zouden maken." 

Daarnaast geeft Geraldine ook tips voor toekomstige tv-makers. "Ik heb alles van mezelf teruggekeken", vertelt ze openhartig. "Vreselijk om te doen, ook met een eindredacteur ernaast. Incasseren. In die tijd heb ik zóveel gemaakt, en ook van alles geproduceerd. Ik wilde een máker worden." En met tien jaar ervaring bij BNNVARA is ze nu écht zover. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL

Geraldine maakt nu de overstap naar RTL. "Ze hadden al een paar keer gebeld, maar ik dacht nooit: laten we ervoor gaan" vertelt ze over hoe dit verliep. "Maar er gingen mensen weg daar, ik had tien jaar bij BNN en later BNNVARA gewerkt, en dit is een goed moment voor een nieuwe stap. Ik heb een gesprek gevoerd en het voelde heel goed." Als 3 Op Reis eindigt, maakt de presentatrice haar entree bij RTL.   

Lees hier het hele interview. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!