Amber Heard schittert in creatie van Nederlandse ontwerper

29 april 2019 20:25

Tijdens de premiere van haar nieuwst film Gully droeg Amber Heard een bijzondere jurk van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen. De doorzichtige jasjurk is de eerste samenwerking tussen de twee.

"Wellicht brengt de toekomst ons nog meer moois"

"Het is allemaal erg snel gegaan...", legt Claes uit. " Uit het niets ontvang je een aanvraag vanuit Amerika voor een fitting met Amber Heard en voor je het weet loopt ze op de rode loper in mijn ontwerp." De actrice droeg de jurk voor de premiere van haar nieuwe film Gully, dat tijdens het Tribeca Film Festival in New York dit weekend uitkwam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard vertelt over schokkende mishandeling door Johnny Depp

"Heel tof!", zegt de ontwerper over de ervaring. "Ik ken Amber niet persoonlijk, maar het is een mooie, krachtige vrouw en we werken fijn samen met haar stylist. Wellicht brengt de toekomst ons nog meer moois..." Fans trekken een vergelijking met Madonnas outfit tijdens de Met Gala in 2016. Al zou dat van Amber dan wel een iets bescheidener versie zijn. 

"Ik heb enorm veel positieve reacties ontvangen, ook vanuit het buitenland", gaat Claes verder. "Zelfs Harper's Bazaar US heeft er een online artikel aan gewijd. Hoe cool is dat? Het is gek om te denken dat zo'n internationale ster een look van Nederlandse bodem aan doet naar een première, maar tegenwoordig is alles mogelijk."