Beeld © Instagram @donnyroelvink

Donny Roelvink en Amijé van der Laan zijn uit elkaar

30 april 2019 15:13

Donny Roelvink en Amijé van der Laan hebben een punt gezet achter hun relatie. De twee testten vorig jaar nog hun relatie in Temptation Island VIPS, maar nu is het toch echt over en uit.

"Amijé en ik hebben beiden geen behoefte om dit aan iemand te moeten uitleggen"

Donny deelt het nieuws op Instagram: "Het is uit tussen mij en Amijé." De realityster vertelt dit, omdat hij geen zin heeft in verhalen of geruchten. Hij is niet van plan om een boekje open te doen over hoe de vork precies in de steel zit. "Verder ga ik hier niks over zeggen aan wie of wat dan ook, want dat gaat verder niemand wat aan. Amijé en ik hebben beiden geen behoefte om dit aan iemand te moeten uitleggen."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is het uit tussen Donny Roelvink en zijn Amijé?

Volgens de jongste Roelvink-telg heeft hij mooie jaren met zijn ex gekend. "Alleen gaan we nu onze eigen weg." De twee zijn op een vredige manier uit elkaar gegaan en gunnen elkaar het beste.

Amijé is momenteel aan het backpacken door Azië. Ze heeft vanaf het prachtige eiland Bali nog niet gereageerd op de relatiebreuk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink noemt deelname Temptation grote fout

Temptation Island VIPS

Donny en Amijé deden vorig jaar mee aan Temptation Island VIPS. De relatie kreeg heel wat te verduren, omdat hij viel voor de charmes van de roodharige Danique. Terug in Nederland wilden het Roelvinkje en zijn ex het toch weer proberen en het was weer dikke mik.

De laatste tijd gingen er al geruchten van een eventuele relatiebreuk. Amijé is namelijk zonder Donny op reis en Donny zet ondertussen de bloemetjes buiten in Nederland. Nu heeft de realityster officieel bevestigd dat het uit is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!