Beeld © Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner: 'Ik ben klaar voor tweede kind met Travis Scott'

30 april 2019 20:13

Het is de verjaardag van Travis Scott en zijn vriendinnetje (of echtgenote) Kylie Jenner feliciteert hem met een opmerkelijk bericht op Instagram. De reality-ster hoopt namelijk nóg een kindje te verwekken met de rapper.

"Laten we er weer voor gaan en nog een baby verwekken"

"Hoe jij je ontwikkeld hebt tot de partner, vriend, zoon en vader die je vandaag bent, geeft me zoveel voldoening", opent Kylie haar bericht. De lipkit-koningin deelt meerdere foto's van haarzelf met haar vriend en hun dochter Stormi Webster. "Mijn beste vriend en echtgenoot in één. Ik hou van je en ben super-, supertrots op je. Van harte gefeliciteerd." Naast een verjaardagsbericht is het ook een aankondiging, de reality-ster wil namelijk nóg een kindje met Travis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner houdt dochter weg bij realityshow

"Laten we er weer voor gaan en nog een baby verwekken", sluit Kylie haar bericht af. Hun dochtertje Stormi is afgelopen februari één jaar geworden. Tijdens haar eerste zwangerschap liet Kylie haar fans de hele tijd gissen naar haar status. Pas bij de geboorte bevestigde ze het nieuws met een statement, foto (die destijds het meest gelikede Instagram-bericht was) én een video over haar zwangerschapsperiode. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!