Beeld © Instagram @anneliencoorevits

Annelien: 'Ik laat het nu aan de kijker om te oordelen'

01 mei 2019 08:12

Temptation-presentatrice Annelien Coorevits blijft bij haar standpunt; ze vindt dat de deelnemers van het huidige seizoen een masker op hebben en meedoen om de verkeerde bewegingen. In een interview met de Belgische HUMO benadrukt ze dit nogmaals. "Ik heb aan één van die kandidaten gevraagd: 'Ben je naar hier gekomen om bekend te worden?' Het antwoord was volmondig ja."

"Ze spelen het spel heel berekend met die voordelen in het achterhoofd"

De voormalig Miss België is al vier seizoenen lang het gezicht van de veelbesproken realityserie. De afgelopen jaren heeft de 32-jarige dan ook al heel wat voorbij zien komen. Maar wat er dit seizoen gebeurt is volledig nieuw voor haar. Het is de Vlaamse schone namelijk niet onopgemerkt gebleven dat steeds meer jongeren meedoen enkel en alleen om beroemd te worden. Een uitspaak waarvoor Annelien de afgelopen weken al flink in het nieuws was. "Ik sta daar nog steeds volledig achter", vertelt ze nu. "Ik laat het nu aan de kijker om te oordelen of de kandidaten het spel oprecht spelen of niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftig! Vechtpartij in Russische versie van Temptation Island

De blondine twijfelt aan de oprechtheid van de deelnemers: "Ze spelen het spel heel berekend met die voordelen in het achterhoofd: ‘Als ik straks dit zeg, kom ik zo in beeld.’ De eerlijkheid en menselijkheid zijn zo ver zoek.” Daarnaast speelt volgens haar ook plastische chirurgie een grote rol. "De meisjes hebben de voorbije jaren echt gemerkt dat ze aan hun deelname gratis plastische chirurgie kunnen overhouden. Een borstvergroting, een opgevulde kont", aldus Annelien.

Een hype die ze zelf maar amper kan bevatten. "Ik heb ook moeite met hoe jonge meisjes zich doelbewust profileren als bimbo. Ik heb niets tegen plastische chirurgie, maar doe dat toch op latere leeftijd. Na een zwangerschap, of als je écht complexen hebt. Toch niet als je 16 bent en in de fleur van je leven? Waar is de naturel?"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation-Roger: 'Laura is best wel een seksbeest'

Volgens Annelien zijn ook de koppels dit jaar ook enorm bezig met hoe ze overkomen, zo vertelde ze eerder aan Het Laatste Nieuws. "Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer. Je neemt in principe deel aan Temptation om je relatie te testen, dus zoek toch een beetje de verleiding op en ga op een normale manier om met de vrijgezellen. Pas dan weet je of je kunt weerstaan en of je trouw kan blijven.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!