Beeld © Getty Images

Temptation-Evan onthult: 'Mijn vader is bruut vermoord'

01 mei 2019 13:08

Hoewel ons seizoen van Temptation Island aardig tam is, kun je dat niet zeggen over het Amerikaanse zusje van de realityserie. De kijkers smulden vooral van de confrontatie tussen Evan en Kaci. Tijdens het laatste kampvuur beschuldigde Evan zijn (inmiddels ex-)vriendin ervan niet voor hem te hebben klaargestaan tijdens 'de moeilijkste periode van zijn leven'. Voor lange tijd wist niemand wat hij bedoelde, maar een interview met People verklaart een hoop.

"Ik wist dat er iets mis was, ik wist dat er iets aan de hand was"

De goedlachse Evan was dé hunk van de show, maar verloor zijn charmes al snel wanneer hij zijn vriendin dumpt voor verleidster Morgan. Met wie hij nu zelfs verloofd is! Hoewel zijn impulsieve gedrag niet goed te praten is, blijkt uit het eerder gepubliceerde interview dat hij geen makkelijke jeugd gehad heeft.

In 2012 veranderde zijn leven plotseling toen van de een op de andere dag zijn vader verdween. ''Hij was een van mijn beste vrienden. Hij heeft mij zoveel geleerd. Ik heb echt een geweldige jeugd met hem gehad", spreekt hij vol lof over zijn grote voorbeeld. Evan vertelt dat het dan ook niets voor zijn vader was om zomaar te verdwijnen. "Mijn vader zou ons nooit in de steek laten. Hij was er altijd voor ons. Dus ik wist dat er iets mis was, ik wist dat er iets aan de hand was.''

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Finale Temptation Island USA neemt bizarre wending

Na acht maanden in spanning en onwetenheid te hebben gezeten, wordt de auto van zijn vader ontdekt, vol met bloedsporen. Een grote klap voor de familie, maar wat nog harder voor hen was, was dat voor lange tijd onduidelijk bleef wat er nu precies gebeurd was. Tot oktober 2014, toen ontdekten wandelaars de resten van zijn lichaam in een woestijn bij Californië. Wat bleek? Zijn vader, Gavin, had een affaire met een vrouw van een veroordeelde drugshandelaar. Toen hij hen voor de tweede keer betrapte, ontstond er een gevecht en overleed de vader van Evan aan zijn verwondingen. 

Evan herinnert zich nog dat toen hij voor de eerste keer in 2010 over de affaire hoorde, hij samen met zijn broertje naar het huis van de dealer ging om te smeken zijn vader geen pijn te doen. "Ik heb hem eigenlijk alleen maar verteld dat ik me erg verontschuldigde voor zijn gedrag en dat ik beloofde dat mijn vader nooit meer met zijn vrouw zou praten", zegt Evan in het interview. Toch heeft hij hem inmiddels wel kunnen vergeven. "Hij was verdwaald en ik weet zeker dat hij nu spijt zou hebben van hoe alles is gelopen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annelien: 'Ik laat het nu aan de kijker om te oordelen'

Het eerste seizoen van Temptation Island USA is nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!