Beeld © Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner geeft Lamborghini cadeau aan vriendje

1 mei 2019 13:20

Het kon niet gek genoeg voor de verjaardag van Kylie Jenners vriendje. Travis Scott werd 28 en zijn 'wifey' haalde alles uit de kast om dat groots te vieren. Zo gaf de realityster een peperdure Lamborghini aan de rapper.

"Wifey, je pakt altijd helemaal uit"

Kylie is al vijf dagen alles op alles aan het zetten om de verjaardag van Travis steeds grootser te vieren. En het beste komt uiteraard als laatste: een zilveren Lamborghini ter waarde van 280 duizend dollar. De rapper is onder de indruk en deelt een foto op zijn Instagram Story. "Wifey, je pakt altijd helemaal uit", schrijft hij bij de foto. Het is een soort uitwisseling van dure wagens, hij gaf Kylie namelijk in augustus nog een Rolls Royce voor haar 21ste verjaardag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner: 'Ik ben klaar voor tweede kind met Travis Scott'

Het begon allemaal met een Avengers-feestje waarbij alle genodigden de splinternieuwe film te zien kregen. Vervolgens verscheen er opeens een billboard met een foto van Kylie en hun dochtertje Stormi die papa Travis feliciteren. Maar het megafeest moest wachten tot gisteravond, waarbij Kylie een soort Travis-themafeestje gaf. Zijn albums, naam, schoenenlijn en nog veel meer waren verspreid door meerdere feestzalen. Natuurlijk waren de Kardashians aanwezig om het partijtje te vieren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!