Beeld © Instagram @giorgio_fitt

Temptation-Giorgio is van de markt

01 mei 2019 13:46

De 23-jarige verleider Giorgio is momenteel nog te zien in Temptation Island, maar zijn grootste verleiding zit thuis bij hem op de bank. Aan Het Laatste Nieuws laat het verliefde koppel weten gelukkiger te zijn dan ooit tevoren. "Dit is grote liefde, echt waar.” 

"Iedereen mag weten dat Giorgio en ik opnieuw gelukkig zijn, ondanks alles wat er is gebeurd"

De Limburger met Italiaanse roots raakte pasgeleden nog in opspraak nadat naar buiten kwam dat hij zijn vriendin Samra meerdere malen had bedrogen. Daarbij had hij haar, in het bijzaan van haar driejarige dochtertje, meerdere malen geslagen. “Ik ben toen zo bang geworden dat ik Giorgio niet meer wilde zien", vertelde Samra een tijdje geleden. Maar nu is het koppel opvallend genoeg weer samen. Aan de Belgische krant leggen ze uit hoe het nu precies zit.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Evan onthult: 'Mijn vader is bruut vermoord'

De tortelduifjes, die elkaar net na de opnames van Temptation Island leerden kennen, hebben elkaar vergeven en zien nu de toekomst rooskleurig in. "Mensen maken nu eenmaal fouten in hun leven, ook wij", vertellen ze aan de redactie van HLN. "In elke relatie gebeuren dingen die vergeven en vergeten kunnen worden. En dat is precies wat wij nu hebben gedaan." 

Het spreekt voor zich dat de spierbundel erg veel spijt heeft. "Maar weet je: ik heb de laatste tijd heel veel aan het verhaal van Belle en het Beest gedacht. Da’s ook een story van doorzetten, niet opgeven en van grote liefde. En daar is het ook tot een goed einde gekomen. Ik ben vooral blij dat Samra mij nog een kans wil geven." Zijn liefje beaamt: “Uiteindelijk overwint de liefde alles, toch? Iedereen mag weten dat Giorgio en ik opnieuw gelukkig zijn, ondanks alles wat er is gebeurd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleider Alex Maas in Spuiten en Slikken Sekstest

Ondanks alle liefde moeten de twee nog wel altijd vechten voor hun relatie. "Dagelijks zitten we nog gemiddeld twee uur met z’n tweeën aan tafel om te praten. Dat helpt, dat is heilzaam. Ik kan het ieder koppel aanraden: praten, praten, praten. Ook als er geen conflict is", aldus Giorgio. Toch kan hij niet beloven dat hij nooit meer naar andere meisjes zal kijken. "Kijk, de garantie dat ik haar nooit of nooit nog zal bedriegen... Tja, die garantie kan je niet geven, natuurlijk. Ik wil het haar simpelweg tonen, met daden. Dag in, dag uit."

"Wij hebben voor onszelf uitgemaakt dat we elkaar niet willen en kunnen missen", vertelt de Temptation-ster. "Ik zal Belle nu met beide armen stevig vasthouden, ik wil haar nooit meer kwijt." Samra vult hem aan: "Onze toekomst zal een prachtig sprookjeseinde kennen. Daar gaat in elk geval ons streefdoel naar uit."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zoontje Temptation Island-Jolien en Herbert is om op te eten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!