'Moeder Britney wil niet dat dochter interviews geeft'

02 mei 2019 02:23

De relatie tussen Britney Spears en haar moeder Lynne zou volgens Radar Online behoorlijk onder druk staan. De reden hiervan zou zijn dat Lynne een stokje steekt voor een interview dat Britney wil geven om haar fans uit te leggen wat er nou precies met haar aan de hand is.

"De interviews die haar dochter eerder gaf nadat ze een mentale breakdown had, leverden niet bepaald de beste gesprekken op"

"Lynne is het daar niet mee eens, omdat de interviews die haar dochter eerder gaf nadat ze een mentale breakdown had niet bepaald de beste gesprekken opleverden, integendeel. Dat wil ze voorkomen en dat doet ze door Britney 24/7 in de gaten te houden," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears pakt zonnebank na kliniek

De zangeres ondergaat momenteel intensieve therapie thuis, nadat ze eerder haar toevlucht zocht tot een kliniek om aan haar mentale gezondheid te werken. "Ze weet dat als ze zich niet aan de regels houdt, ze weer terugzakt in haar herstel. Maar hoe meer Lynne aan haar trekt, hoe opstandiger Britney wordt."

Britney koos zelf voor opname in een kliniek nadat ze te horen kreeg dat haar vader Jamie ernstige gezondheidsproblemen heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!