Beeld © ANP

Zijn Famke en Ronnie toch weer bij elkaar?

02 mei 2019 12:06

Vroem! De relatie tussen Famke Louise en Ronnie Flex lijkt het schoolvoorbeeld van een knipperlichtrelatie te zijn. Zowel Famke als Ronnie lieten eerder weten weer vrijgezel te zijn, toch wijst een filmpje erop dat de twee het nog altijd gezellig hebben samen.

"Wen er maar aan"

In haar Instagram stories plaatste Famke een filmpje waarop Ronnie te zien is. De rapper ligt op bed terwijl Famke hem filmt. “Waarom zet je me altijd lelijk op de foto”, vraagt Ronnie zich af. Hierop antwoordt Famke met “wen er maar aan”. Dit kan erop wijzen dat we wellicht de Energie-rapper weer vaker voorbij zullen zien komen op de feed van Famke.

Screenshot uit de inmiddels verwijderde video
Screenshot uit de inmiddels verwijderde video
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex komt snel met nieuwe muziek

Toch is het filmpje na enkele uren weer verwijderd uit de stories van Famke. Zoals het een moderne Romeo en Julia verhaal betaamt, staat of valt alles met 'het volgen van elkaar' op social media. In het verleden was dit al een reden om aan te nemen dat de relatie niet geheel soepel verliep. Op het moment van schrijven volgen de twee elkaar niet meer op Instagram. 

Zowel Famke als Ronnie deelden eerder al een statement waarin stond dat de relatie voorbij was. Ronnie deed dit middels een Instagrampost die hij later weer verwijderde. Hierin stond onder meer: “in ieder geval ben ik single” en Famke deelde de tekst: “Helaas moet ik mededelen dat ik inderdaad single ben. Geen commentaar verder.” Ronnie en Famke maakten vlak voor Kerst op ludieke wijze bekend dat zij een setje vormden, namelijk door middel van hun videoclip. Toch bleek het niet alleen rozengeur en maneschijn. Al snel kwamen er geruchten dat het uit zou zijn tussen de twee. In ieder geval blijven de relatieperikelen de gemoederen bezighouden.

Ronnie werd onlangs nog bestempeld als ‘daddy to be’ door voormalig Ex on the Beach-deelneemster Nikki Ros. “Dat is grote onzin”, liet de rapper via zijn management weten aan RTL Boulevard. Het management liet weten verder geen commentaar op deze kwestie te willen geven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise onder vuur door selfie achter het stuur

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!