Beeld © Instagram @elise_is_here

Hilarisch: Elise Schaap doet Davina Michelle na

02 mei 2019 13:43

In de TV Kantine weet actrice Elise Schaap elke keer de juiste snaar te raken en dit keer is het niet anders. Bij de nieuwste aflevering kruipt ze in de huid van zangeres Davina Michelle en de eerste beelden zijn al om te gieren.

"Bij lange na zal ik nooit zo lekker zingen als Davina Michelle"

Davina deed vorig jaar mee met het tv-programma Beste Zangers, wat haar uiteindelijk de monsterhit Duurt Te Lang heeft opgeleverd. In de nieuwe aflevering van TV Kantine gaat Elisa de zangeres eens even goed persifleren. "Bij lange na zal ik nooit zo lekker zingen als Davina Michelle, maar aanstaande zaterdag doe ik toch een poging", schrijft de actrice bij de hilarische afbeelding op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap hoopt op meer werk in België

Davina is in ieder geval al fan. "Hahaha ik ben zo benieuwd", schrijft de zangeres onder de foto. Eerder in het seizoen deed Elise al andere BN'ers na. Toen de actrice Nikkie Plessen nadeed, ging het grappige filmpje viral. Ook deed ze op briljante wijze koningin Máxima, Lady Gaga, Olcay Gulsen en Famke Louise na. De TV Kantine is aanstaande zaterdag te zien om 22:00 uur op RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!